Bosch Security and Safety Systems België
overzicht van apps en tools

Apps en tools

Bosch heeft een reeks apps en interactieve tools ontwikkeld waarmee u het beste product voor uw wensen op het gebied van beveiliging kunt vinden.

Met eenvoudig te gebruiken interfaces kunt u met de gratis online tools die hieronder zijn weergegeven de juiste oplossingen gebaseerd op uw specificaties vinden.

Firmware en software zoeken en installeren

Zorg ervoor dat uw oplossing met de nieuwste firmware en/of software van Bosch Security and Safety Systems wordt uitgevoerd. U kunt deze gratis downloaden vanaf het downloadgedeelte.

DownloadStore

Downloadgedeelte van Bosch Security and Safety Systems

Downloadgedeelte

Zorg ervoor dat uw oplossing met de nieuwste firmware en/of software wordt uitgevoerd door naar het downloadgedeelte van Bosch Security and Safety Systems te gaan. Deze pagina stuurt u ook door naar een aantal videobewakingstoepassingen.

Downloadgedeelte

Producten en accessoires zoeken en vergelijken

Vind de juiste Bosch Security and Safety-producten die aan uw wensen voldoen. Als u het product eenmaal hebt geselecteerd, kunt u de functies eenvoudig vergelijken met onze gratis tools.

Videoproductkiezer

Videoproductkiezer

Videoproductkiezer

Vind de juiste videoproducten van Bosch voor uw toepassing. Vergelijk de producten naast elkaar en voeg de beste artikelen toe aan uw verlanglijst.

Videoproductkiezer
IP Video-productoverzicht

IP Video-productoverzicht

IP Video-productoverzicht

Met onze videoproductoverzichten kunt u ons uitgebreide IP- of analoge assortiment in een oogopslag bekijken en producten vergelijken op basis van hun belangrijkste kenmerken.

IP Video-productoverzicht
Snelkeuzegidsen voor videoaccessoires

Snelkeuzegidsen voor videoaccessoires

Video analytics voorbeelden tool

Video analytics voorbeelden tool

Video analytics voorbeelden tool

Een overzicht van Video Analytics applicaties

Video analytics voorbeelden tool

Systemen en producten berekenen en ontwerpen

Met onze gratis tools kunt u bepalen hoeveel opslag u nodig hebt voor IP-camera's, uw branddetectiesysteem plannen of eenvoudig berekenen vanaf welke afstand een camera objecten kan waarnemen.

Opslagcalculator voor alle Bosch IP-camera's

Opslagcalculator voor alle Bosch IP-camera's

Opslagcalculator voor alle Bosch IP-camera's

Bereken de benodigde opslagcapaciteit.

Opslagcalculator voor alle Bosch IP-camera's
Videoanalyse- en objectiefcalculator

Videoanalyse- en objectiefcalculator

Videoanalyse- en objectiefcalculator

Met deze calculator kunt u probleemloos berekenen wat de reikwijdte van een camera is en op welke afstand de camera objecten kan detecteren met ingebouwde beeldanalyse.

Videoanalyse- en objectiefcalculator
Designer voor branddetectiesystemen

Designer voor branddetectiesystemen

Designer voor branddetectiesystemen

Plan uw Bosch-branddetectiesysteem snel en gemakkelijk.

Designer voor branddetectiesystemen
Building Information Modeling

Building Information Modeling

Building Information Modeling

Bosch levert slimme objecten met veel parameters voor BIM, waardoor architecten nauwkeuriger modellen kunnen bouwen en planners globaal kunnen simuleren en problemen kunnen oplossen. Met de toenemende invloed van BIM op nieuwe vormgeving en transparantie in de bouwindustrie streeft Bosch ernaar de sector te ondersteunen bij het waarmaken van deze voordelen.

Lorem ipsum

Mobiele apps

Vind een overzicht van onze mobiele apps die u gratis kunt downloaden.

Online apps — Video

Videosystemen

DIVAR Mobile Viewer

DIVAR Mobile Viewer-app

DIVAR Mobile Viewer-app

Gebruik de Bosch 'DIVAR Mobile Viewer'-app om de beelden van uw beveiligingscamera in real-time te bekijken op uw iPhone. U hoeft alleen maar verbinding te maken met een Bosch DIVAR network / hybride recorder of DIVAR AN om live of afgespeelde beelden te bekijken.

DIVAR Mobile Viewer
Video Security-app

Video Security-app

Video Security-app

Maak vanaf elke locatie ter wereld verbinding met uw Bosch IP-camera's en -encoders, en ervaar direct afspelen van video, volledige toegang tot uw opnamen, forensisch zoeken op camera's met Bosch Video Analytics en een soepele bediening van PTZ-camera's.

Video Security-app
app op smartphone

Bosch Project Assistant-app

Bosch Project Assistant-app

De gratis Project Assistant-app van Bosch biedt systeemintegrators een compleet overzicht van hun project met videobeveiligingscamera's, voor een efficiënter, transparanter en toegankelijker verloop van de planning, configuratie vooraf, ingebruikname en rapportage. En doordat u tot 30% minder tijd nodig hebt voor uw project, is het nog een stuk efficiënter ook.

Android >

iOS >

Windows >

app op smartphone

Online apps — Communicatie

Communicatiesystemen

luidsprekerselectie

App Luidsprekerselectie

App Luidsprekerselectie

Kies de beste luidspreker voor uw toepassing. Bekijk specificaties, maak een schatting van projectbenodigdheden, stel een productlijst op en zoek een dealer.

luidsprekerselectie
dcn multimedia

Verkoopapp DICENTIS

Verkoopapp DICENTIS

Werp een interactieve blik op het DCN multimedia conferentiesysteem. Bekijk video's, verken gedetailleerde systeembeschrijvingen, kom meer te weten over toepassingen en ontdek technologische innovatie.

dcn multimedia

Verkoopapp DICENTIS W

Verkoopapp DICENTIS W

De nieuwste innovatie van Bosch is het DICENTIS Draadloos conferentiesysteem, het meest flexibele discussiesysteem op de markt.

plena matrix

PLENA matrix-app

PLENA matrix-app

Kom meer te weten over het PLENA matrix digitaal audiosysteem. Verken functies als een draadloze bediening via mobiele apparaten met iOS, intelligent energiebeheer, ongecompliceerde installatie en configuratie, en krachtige digitale signaalverwerking.

plena matrix

Verkoopapp PLENA matrix

Verkoopapp PLENA matrix

Bedien uw Bosch Plena Matrix-apparaten met deze iPhone- en iPad-app.

Mobiele apps

Raadpleeg onze appbibliotheken voor mobiele apparaten