Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Bosch Security and Safety Systems België
man en vrouw die op een scherm kijken
Ondersteuning / Online ondersteuning

Apps en tools

Bosch heeft een reeks apps en interactieve tools ontwikkeld waarmee u het beste product voor uw wensen op het gebied van beveiliging kunt vinden.

Via gebruiksvriendelijke interfaces begeleiden onze hieronder vermelde tools en apps u op basis van uw specificaties naar de juiste oplossingen.

Mobiele apps

Raadpleeg onze appbibliotheken voor mobiele apparaten

Online tools — Video

Videoproductkiezer

Videoproductkiezer

Videoproductkiezer

Vind de juiste videoproducten van Bosch voor uw toepassing. Vergelijk de producten naast elkaar en voeg de beste artikelen toe aan uw verlanglijst.

Videoproductkiezer
Opslagcalculator

Opslagcalculator

Opslagcalculator

Bereken de benodigde opslagcapaciteit.

Opslagcalculator
Videoanalyse- en objectiefcalculator

Videoanalyse- en objectiefcalculator

Videoanalyse- en objectiefcalculator

Met deze calculator kunt u probleemloos berekenen wat de reikwijdte van een camera is en op welke afstand de camera objecten kan detecteren met ingebouwde beeldanalyse.

Videoanalyse- en objectiefcalculator
Productoverzicht

Productoverzicht

Productoverzicht

Met onze videoproductoverzichten kunt u ons uitgebreide IP- of analoge assortiment in een oogopslag bekijken en producten vergelijken op basis van hun belangrijkste kenmerken.

Productoverzicht
Accessoiregidsen

Accessoiregidsen

Online apps — Video

DIVAR Mobile Viewer

DIVAR Mobile Viewer-app

DIVAR Mobile Viewer-app

Gebruik de Bosch 'DIVAR Mobile Viewer'-app om de beelden van uw beveiligingscamera in real-time te bekijken op uw iPhone. U hoeft alleen maar verbinding te maken met een Bosch DIVAR network / hybride recorder of DIVAR AN om live of afgespeelde beelden te bekijken.

DIVAR Mobile Viewer
Video Security-app

Video Security-app

Video Security-app

Maak vanaf elke locatie ter wereld verbinding met uw Bosch IP-camera's en -encoders, en ervaar direct afspelen van video, volledige toegang tot uw opnamen, forensisch zoeken op camera's met Bosch Video Analytics en een soepele bediening van PTZ-camera's.

Video Security-app
app op smartphone

Bosch Project Assistant-app

Bosch Project Assistant-app

De gratis Project Assistant-app van Bosch biedt systeemintegrators een compleet overzicht van hun project met videobeveiligingscamera's, voor een efficiënter, transparanter en toegankelijker verloop van de planning, configuratie vooraf, ingebruikname en rapportage. En doordat u tot 30% minder tijd nodig hebt voor uw project, is het nog een stuk efficiënter ook.

Android >

iOS >

Windows >

app op smartphone

Online apps — Communicatie

luidsprekerselectie

App Luidsprekerselectie

App Luidsprekerselectie

Kies de beste luidspreker voor uw toepassing. Bekijk specificaties, maak een schatting van projectbenodigdheden, stel een productlijst op en zoek een dealer.

luidsprekerselectie
dcn multimedia

Verkoopapp DICENTIS

Verkoopapp DICENTIS

Werp een interactieve blik op het DCN multimedia conferentiesysteem. Bekijk video's, verken gedetailleerde systeembeschrijvingen, kom meer te weten over toepassingen en ontdek technologische innovatie.

dcn multimedia

Verkoopapp DICENTIS W

Verkoopapp DICENTIS W

De nieuwste innovatie van Bosch is het DICENTIS Draadloos conferentiesysteem, het meest flexibele discussiesysteem op de markt.

plena matrix

PLENA matrix-app

PLENA matrix-app

Kom meer te weten over het PLENA matrix digitaal audiosysteem. Verken functies als een draadloze bediening via mobiele apparaten met iOS, intelligent energiebeheer, ongecompliceerde installatie en configuratie, en krachtige digitale signaalverwerking.

plena matrix

Verkoopapp PLENA matrix

Verkoopapp PLENA matrix

Bedien uw Bosch Plena Matrix-apparaten met deze iPhone- en iPad-app.

Downloads

Hier kunt u de populairste software-updates voor uw Bosch apparatuur downloaden. Door deze updates te installeren of gebruiken, bevestigt u dat u alle voorwaarden van de licentieovereenkomst voor de software van Bosch Building Technologies hebt gelezen en begrepen, en dat u hiermee akkoord gaat.