Bosch Security and Safety Systems I Nederland
Ondersteuning

Overzicht Trainingsportfolio Toegangscontrolesystemen

De Bosch Building Technologies Academy biedt doorlopende professionele ontwikkeling voor medewerkers die zich bezighouden met de technische installatie, configuratie en onderhoud van toegangscontrolesystemen, maar ook met demonstraties of commerciële verkoop van toegangscontroleoplossingen.

Mensen zitten in een vergaderruimte en kijken naar twee mensen die naast een groot scherm staan

Commerciële trainingen

De commerciële certificeringstrajecten zijn gecreëerd voor diegenen die kennis van productkenmerken en voordelen moeten verwerven over het toegangscontroleportfolio, maar geen diepgaande opleiding nodig hebben over de configuratie en installatie. Deze opleidingstrajecten omvat een aantal uiteenlopende modules met fundamentele informatie en systeemontwerpprincipes waarmee onze klanten de producten beter op een praktische manier kunnen toepassen. Nieuwe medewerkers, verkopers, verkoopingenieurs en eindgebruikers zouden het meeste baat hebben bij deze trainingen om hun kennis over producttoepassingen te vergroten.

Technische trainingen

Dit trainingstraject bestaat uit cursussen om u te helpen de basisprincipes van de installatie, configuratie en systeemprogrammering van Bosch Access Control te leren. Deze certificering kan nodig zijn om, wanneer Bosch is gespecificeerd, opdrachten en toegang tot bepaalde vacaturesites te krijgen. Na afronding ontvangen gebruikers een certificaat waarin de resultaten zijn vermeld. Installateurs, programmeurs, verkooptechnici en onderhoudstechnici hebben het meeste baat bij technische training.

Downloads

Trainingscatalogus-pictogram

Trainingscatalogus 2023

Bekijk ons volledige trainingsaanbod

Illustratie voor trainingsrooster

Toegang trainingsrooster 2023

Bekijk de komende trainingsdata

Nog meer informatiebronnen zodat er altijd wel iets te leren valt

Blader door al onze video's op ons YouTube-kanaal en de artikelen in onze kennisbank om uw kennis van de producten van Bosch toegangscontrolesystemen te verbreden.

Contact opnemen

Vul dit formulier in en stuur ons uw vraag of verzoek toe. Een van onze experts neemt dan contact met u op.

Meer informatie