Ana içeriğe geç
Bosch Security and Safety Systems I Turkey

Dicentis Gömme – Bosch, IP tabanlı konferans portföyüne kurulumu kolay yeni bir ürün serisi ekliyor

• Çekici, modüler düz çerçeve tasarım; mikrofon paylaşımı özellikli ekonomik çift yuvalı kurulum seçeneği ile kolay sistem ölçeklenebilirliği sağlar
  • Mevcut IP altyapısını ve Ethernet üzerinden Güç (PoE) kullanarak ve Bosch DCN cihazlarıyla benzer bir ayak izi paylaşarak kurulum kolaylığı sunar
  • Sınıfının en iyisi kullanıcı deneyimi sunar - üstün ses kalitesi ve konuşulabilir göstergeli büyük mikrofon düğmesi tasarımı

Eindhoven / Grasbrunn - Dicentis Gömme dil seçicinin geçen yıl piyasaya sürülmesinin ardından Bosch, kalıcı kurulum için tasarlanmış yeni bir cihaz serisi olan Dicentis Gömme ile IP tabanlı Dicentis Konferans Sistemini genişletmekten memnuniyet duyuyor.

Dicentis Gömme'nin modüler tasarımı, sistemi gerekli toplantı türüne göre uyarlamak için şartname hazırlayıcısını/teknisyeni güçlendirir. Benzersiz bir şık tasarımla kurulum kolaylığı sunan Dicentis Gömme; hükümet, hükümet dışı veya hükümetler arası kuruluşlarda kullanımın yanı sıra ticari binalardaki ve finans kurumlarındaki konferans uygulamalarında kullanım için idealdir. Dicentis Gömme modülleri, her türlü iç mekanı tamamlayabilecek şık bir form faktörüne ve siyah kaplamaya sahiptir. Bu özellikleriyle hem modern hem de tarihi konferans mekanları için uygundur.

Kolay, uygun maliyetli kurulum

Dicentis Gömme, mevcut IP altyapısını ve PoE'yi kullanarak uygun maliyetli kurulumlara olanak tanıyan OMNEO* ortam ağ mimarisini kullanır. Modüler tasarımı, oylama ve tanımlama gibi işlevlerle gerektiğinde ileride eklemeler yapılmasına imkan tanır. Çift yuvalı kurulumda tek bir temel cihaz içeren Dicentis Gömme, sosyal mesafe kısıtlamaları kaldırıldığında iki mikrofonun paylaşılabildiği dört delege konumunu destekler. Bu özellik aynı zamanda yer tasarrufuna ve maliyetin azalmasına katkı sağlar.

Tüm modüller, masaüstleri veya koltuk kolçakları gibi metal veya ahşap yüzeylere sorunsuz bir şekilde gömme montaj yapılabilmesi için kolayca takma mekanizmasına sahiptir. Üniteler masanın üstünden veya altından takılabilir veya çıkarılabilir. Kullanılmayan alanı kapatmak/ayırmak için geniş ve ince tasarımlarda boş paneller mevcuttur. Dicentis Gömme aralığının bir rahatlığı da, Bosch DCN Gömme cihazlarıyla aynı kurulum ayak izini paylaşır (hoparlör paneli hariç) ve konferans alanında büyük bir düzenleme yapmadan kolay değişiklik yapılmasına imkan sağlar.

Kolay entegrasyon

Dicentis Gömme, diğer Dicentis masaüstü cihazlarıyla veya tamamen ISO uyumlu bir tercüme çözümü olarak Dicentis tercüman masasıyla sorunsuz bir şekilde birleştirilebilir. Bağlandıktan sonra, Dicentis ayarlarını anında benimser. Sistemi yeniden başlatmaya gerek yoktur. Eşsiz Dicentis sunucu tabanlı sistem mimarisi, üçüncü taraf uygulamalarla ve gelecekteki bulut tabanlı hizmetlerle entegrasyonu kolaylaştırır ve bakım amaçlı bir uzak masaüstü uygulaması sunar.

Gelişmiş kullanıcı deneyimi

Modüllerin sezgisel tasarımı, daha iyi ve daha doğal bir tartışma atmosferine katkıda bulunur. Katılımcılar tercih ettikleri dili seçebilir, bir konuşmayı dinleyebilir ve/veya delegelere hitap edebilir. Toplantı gereksinimlerine bağlı olarak, kurulmuş tüm modüller tek bir işlevsel, hızlı cihazda bir araya gelir. Kullanıcı eylemleri (dil seçim menüsü, konuşulabilir düğmesi vb.) yalnızca ilgili işlev etkin olduğunda yanar ve delegelerin tartışmaya odaklanmasına olanak tanır.

Dicentis Gömme serisi, sınıfında en iyi ses kalitesini ve konuşma anlaşılırlığı sunar. Hoparlör modülü, ödüllü Dicentis masaüstü cihazlarıyla aynı yüksek kaliteli hoparlöre sahiptir, bu da hoparlör ve mikrofonun aynı anda etkin olmasına izin verir. Ek olarak ses kalitesinin, mikrofon bağlantı panelinin darbeye dayanıklı tasarımı ile korunması sayesinde ortam gürültüsü ve masa üstü titreşimleri en aza indirilir. Kullanım kolaylığı için kısa ve uzun gövdeli mikrofon seçenekleri, vidalı kilit bağlantıları ile mevcuttur.

Bosch Gömme ürün yelpazesine sürekli olarak daha fazla özellik ve modül eklenecektir. Yeni Dicentis Gömme serisi, Aralık 2021'den itibaren dünya genelinde kullanıma sunulacaktır.

Bunu şurada paylaş:

Şirket sözcüsü Carola Hehle