Önemli haber

Michael Seiter ve Magnus Ekerot, Bosch Building Technologies'e katılıyor

Accommodating for company growth

Michael Seiter ve Magnus Ekerot

İki sektör uzmanı Bosch'un video güvenlik iş kolunu genişletecek

Michael Seiter (48) ve Magnus Ekerot (51) 1 Mart 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Bosch Building Technologies bünyesinde yeni oluşturulan rolleri devraldı. Michael Seiter, Video Sistemleri ve Çözümleri iş kolundan sorumlu olan kıdemli başkan yardımcısı rolünü üstlendi. Magnus Ekerot, Bosch'a şirketin kapsamlı Güvenlik ürün ve hizmetlerinin küresel pazarlamasının yanı sıra Video Sistemleri ve Çözümleri iş kolunun satış koordinasyonu ve ürün yönetiminden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı olarak katıldı. Bosch Building Technologies yönetim kurulu başkanı Tanja Rückert “Michael Seiter ve Magnus Ekerot ile Bosch Building Technologies son derece deneyimli iki yönetici kazandı. Şirketimize katıldıkları için çok memnunuz. İlerleme ve küresel video pazarındaki ayak izimizi daha da güçlendirme konusunda oldukça önemli roller oynayacaklar. Bu, portföyümüzün daha da genişletilmesinin yanı sıra yazılıma daha da güçlü odaklanmayı içeriyor. Eş zamanlı olarak, müşterilerimize video sistemleri, hırsız algılama, kartlı geçiş ve yönetim yazılımları dahil olmak üzere kapsamlı güvenlik çözümleri sunmayı sürdürmek ve geliştirmek istiyoruz" diyor.

Daha önce Bosch bölümlerinden Otomotiv Multimedya bölümünde mühendislikten sorumlu kıdemli başkan yardımcı pozisyonunda yer alan Seiter sensör, yazılım ve veri tabanlı yenilikler alanlarında kapsamlı bir deneyime sahip.

Seiter “IoT ve yapay zeka gibi alanlardaki hızlı gelişmeler ışığında, video güvenlik iş kolu mükemmel fırsatlar ve potansiyel sunuyor. Bosch bünyesindeki otomotiv sektöründen geldiğimden, iş kolları arasındaki var olan ve gelecekte ortaya çıkacak teknoloji sinerjilerini ayrıntılı olarak keşfetmeyi ve bunlardan yararlanmayı sabırsızlıkla bekliyorum" diyor.

Ekerot ise "Dönüşüm ve dijitalleşme zamanlarında yeniliğe ve geleceğe hazır geliştirmeye bu kadar odaklanan bir şirkete katılmak harika. Bu yolculuğun parçası olmaktan ve ekibin tamamıyla birlikte sektörün geleceğini şekillendirme konusunda destek vermekten dolayı heyecan duyuyorum" şeklinde tamamlıyor. Önemli sektör oyuncularında farklı kıdemli yönetim rollerinde çalıştığından, video güvenlik pazarında güçlü bir geçmişi ve esaslı bilgi birikimi vardır.

Bosch'un Building Technologies bölümü güvenlik ve iletişim ürünleri ile sistemlerinin dünya genelinde önde gelen bir tedarikçisidir. Ürün portföyü; video güvenliği, ihlal algılama, yangın algılama ve sesli tahliye sistemlerinin yanı sıra kartlı geçiş ve yönetim sistemlerini içermektedir. Ses ve müzik iletişimine yönelik profesyonel ses ve konferans sistemleri ürün yelpazesini tamamlar. 2019’da, 9.000’den fazla çalışan ile yaklaşık 2,0 milyar Euro değerinde ciro yapıldı.

Bunu şurada paylaş:

• Şirket sözcüsü Carola Hehle