Ana içeriğe geç
Bosch Security and Safety Systems I Turkey
Konferans Sistemleri

Bosch Building Technologies konferans sistemleri, Tizi Ouzou'nun yeni stadyumundaki basın odası için net iletişim sağlıyor

Tizi Ouzou Stadyumu

Maç sonrası basın toplantılarına yönelik teknolojilerin kalitesini ve verimliliğini artırma arzusu, basın tesislerine yatırım yapan spor sahalarının sayısının artmasına neden oldu. Cezayir'in Tizi Ouzou şehrinde yakın zamanda tamamlanan yeni stadyum, Bosch Building Technologies'den CCS 1000 D Dijital Toplantı Sistemi ve Integrus Kablosuz Dil Dağıtım Sisteminin montajıyla bunu en başından beri öncelik haline getiren bir mekandır.

UEFA standartlarına uygun birinci sınıf ekipmanlar

50.000 kişilik stadyum, Cezayir'in en başarılı futbol kulübü JS Kabylie'nin yeni evidir ve tam UEFA standartlarına göre inşa edilmiştir. Bu, tüm basın ve yayın altyapısını kapsıyordu ve başından beri yüksek kaliteli bir basın toplantısı çözümünün talep edildiği anlamına geliyordu.

Ses çözümleri için Atempo ile iş ortaklığı

Tizi Ouzou'nun Yeni Stadyumu, mekanın geri kalan ses sistemleriyle birlikte basın konferans salonuna yönelik çözümü tasarlaması için Bosch'un Türk iş ortağı Atempo'ya çağrıda bulundu. Şirket çeşitli stadyum projeleri üzerinde çalıştı. Bu şekilde, UEFA standartlarının inceliklerini karşılamak için tam olarak neyin gerekli olduğunu biliyor ve aynı zamanda bir mekana spor dışı etkinliklere de ev sahipliği yapma esnekliği sağlıyor.

Esnek dağıtım için özelleştirilmiş konferans teknolojisi

Stadyum, modern ve şık bir tasarıma sahip, yüksek kaliteli ses ve değişen ihtiyaçları karşılayacak esnekliği sunacak bir basın toplantısı çözümüne ihtiyaç duyuyordu. CCS 1000 D Dijital Toplantı Sistemi, kompakt boyutu, kolay kurulumu ve kullanıcı dostu çalışmasının yanı sıra gelişmiş özellikleri ve çok yönlülüğü sayesinde bu ihtiyaçları karşıladı. Özellikle hızlı, tak-çalıştır montaj için tasarlanan bu ürün, küçük ve orta ölçekli toplantı alanları için özel bir çözüm olup, basın konferansı odası için mükemmel bir seçimdir. Integrus Kablosuz Dil Dağıtım Sistemi, sekiz dile simültane çeviri için basın temsilcilerine yönelik 50 cep alıcısıyla kurulumu tamamlıyor.

Çözüm, stadyum yetkililerinin ihtiyaçlarına göre farklı yapılandırmalarda kullanılabilecek taşınabilir bir çözüm olarak, stadyum yetkililerinin tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Atempo Teknik Müdürü Erhan Yılmaz, "Bosch konferans sistemi, stadyumların basın alanlarındaki gereksinimlere tam olarak uyan bir çözüm sunuyor" diyor. "Bosch'un yüksek kaliteli mikrofon teknolojisi, net ve anlaşılır bir ses deneyimi sağlıyor. Bosch konferans sistemi bu şekilde farklı etkinliklere ve ihtiyaçlara hızla uyum sağlayabiliyor. Şık ve modern tasarımıyla basın alanına prestij katıyor. Bosch'un kaliteli ürünleri, sorunsuz ve kusursuz basın toplantıları sağlıyor."

• CCS1000 grubu
  • INT-TXO'lu INTEGRUS ailesi